Kung Fu (drunken style) vs Kyokushinkai

Wederom het bewijs dat effectiviteit van no-nonsens-vechtsporten een pak hoger ligt dan de mooi ogende vecht’kunsten’ alla “drunken man”, kung fu. En volgens mij mag de kung-fu beoefenaar zich nog héél gelukkig prijzen dat het blijkbaar om een vriendschappelijke demo-sparring ging. Wees er maar zeker van dat ie anders niet meer was rechtgestaan. Kyokushinkai staat dan ook bekend om zijn ongelooflijke hardheid, en wedstrijdvormen waarbij enkel schelp en mondstuk als bescherming aan te pas komen. Enkel stoten naar het hoofd en elleboogtechnieken zijn verboden. Maar dat brengt dan weer het voordeel mee dat er veel meer beenwerk kan gebruikt worden. Maar deze keer doen we het dus rustig aan, zodat de jongen op eigen kracht naar huis kan, om zich daar misschien maar beter écht aan de drank te zetten. Misschien dat hij die ‘drunken man’ beter beheerst…>>> KLIK HIER <<<

Advertenties

~ door Bavo op maart 7, 2006.

3 Reacties to “Kung Fu (drunken style) vs Kyokushinkai”

  1. Wel dat vind ik de moeite om eens te bekijken zo\’n gevecht.
    Zo\’n zatteventen-kung fu is mss wel mooi om naar te kijken, maar is het dan wel \’sport\’, in de zin van \’vechtsport\’? Is het dan geen demonstratiesport?

  2. Zalig die kicks hehe

    Hoe meer kicks hoe mooier vind ik toch

  3. Hierse Yannick maestro, ik hoop dat uw honger naar clips hier wat kan gestild worden 🙂 Tot sebiet waarschijnlijk, ieepz !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: