Overleden na MMA-gevecht

Dat MMA geen gezonde sport is, daar zal iedereen het wel over eens zijn. Dikwijls, om niet te zeggen altijd, worden er zichtbaar zware blessures opgelopen : breuken, scheuren, bloedingen, etc zijn schering en inslag bij het MMA. Maar minstens zoveel schade is niet met het blote oog zichtbaar : een knie naar het hoofd, leverstoten, zware vallen, … dit zijn blessures die even, zoniet nog veel meer, schadelijk zijn. In volgend filmpje gaan we extreem. Erg dat dergelijke zaken kunnen gebeuren in een gelegaliseerde sport. Toch zetten we het bij op de site, om sommigen eens terug naar de werkelijkheid te brengen. Hersenschade is gegarandeerd bij dergelijke gevechten. En hier er het ‘levende’ bewijs van.

>>> KLIK HIER <<< 

Advertenties

~ door Bavo op februari 24, 2006.

4 Reacties to “Overleden na MMA-gevecht”

  1. Een goeie K.O is altijd leuk om te zien. Dan is de vechter effe een minuut de weg kwijt en daarna staat hij weer op. Dit is helemaal niet leuk. Dit hoort niet.

    Ik heb heel wat keiharde K.O’s gezien, maar iedereen herstelde en stond weer op. Dit is zo raar. Wat zou de oorzaak zijn? Een hersenbloeding opgelopen tijdens de ground & pound? Een vechter hoort op zijn 80ste de pijp uit te gaan en niet in de kracht van zijn leven. Dit is misschien de keiharde realiteit van het MMA, maar een beetje verdrietig wordt je er toch wel van.

  2. indd goeie KO’s zijn leuk, da’s de sport… mo dees vind’k echt stom, zelfs belachelijk. Je kan ver gaan in je sport? maar zover is ziek.

  3. scheids kon eerder het gevechtlaten stoppen, die gast had wel 10x voluit op zn gezicht geslagen

  4. KUT SPORT.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: